Bon Dia Comunicació SL

Naix amb l’objectiu de mostrar al públic la part menys coneguda de les creacions artístiques dels professionals valencians, mirant darrere del teló i mostrant el punt de vista dels seus creadors. Volem arreplegar l’evolució i el procés creatiu que s’amaga darrere de cada projecte, de cada persona i de cada lloc.Parlarem de il·lusions, treball i esforç. També donarem lloc a les decepcions, a la lluita i al reconeixement. Visitarem a professionals de tot el sector cultural: actrius, escriptors, il·lustradores, dramaturgues, ballarins, pintores, cantants… Tots tenen cabuda a «Entre bastidors».

 

Cada capítol tindrà una durada de 50 minuts i mostrarem 5 perfils diversos que pertanyen a 5 disciplines artístiques distintes.Amb tots ells raonarem de les seues carreres professionals, els seus projectes i la visió que tenen de la nostra societat.

 

La narració de les històries es realitzarà a partir de les reflexions d’ells mateixos, ja que compaginarem imatges d’ells amb totals. Les seues respostes en serviran per poder acompanyar les històries.

Entre Bastidors

     A la carta